Login
Keresés eredménye:

Webshop termék találatok


Akciós katalógusÁrlistaEgyéb katalógus


Építőanyag kalkulátorok


Cikkek


Lastminute akciók


GINOP-5.3.2-16-2017-00619 pályázat

Kedvezményezett neve: Winkler Tüzép Kft.
Projekt címe: Rugalmas foglalkoztatási formák elterjesztése a Winkler Tüzép Kft-nél
Támogatás összege: 12 307 826 Ft
Támogatás mértéke: 100 %
Tényleges befejezés dátuma: 2018. szeptember 30.
Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2017-00619
szechenyi_logo

A projekt bemutatása:
A Winkler Tüzép Kft-nél „A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban – rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése” című pályázat keretében szellemi és materiális fejlesztések valósulnak meg.
A projekt keretében 6 fő foglalkoztatási formája került átalakításra és további 2 fő kerül felvételre. Az átalakítások mindegyikének része az otthoni, illetve változó helyszínen történő munkavégzés biztosítása táveléréssel, amelyhez szükséges eszközök beszerzése is megtörténik.
A projekt során a munkakörök átszervezéséhez, a rugalmas foglalkoztatási forma bevezetéséhez kapcsolódó tanácsadás eredményeképpen szervezeti szabályzatok, HR dokumentumok kialakítása és módosítása történik meg. A projekt keretében a javasolt szervezeti, munkaköri és HR fejlesztéshez szükséges IT fejlesztésekhez kapcsolódó tanácsadásra, műhelymunkákra: céges nyitóértekezletre, mentor program kialakítására és munkahelyi mentor foglalkoztatására, szervezeti struktúra vizsgálatára és fejlesztésére, munka és magánélet összeegyeztetését bemutató műhelymunkára – szemléletformáló vezetői és munkavállalói modulra kerül sor. A változásértékelő értekezlet során pedig az érintett munkavállalókkal és vezetőkkel közös műhelymunkákon keresztül tartják a kiértékelést.
A pályázat sikeressége bizonyosan hozzájárul ahhoz, hogy Winkler Tüzép Kft. mindenkor családbarát és rugalmas munkahely legyen.


WEBSHOP TERMÉK TÍPUSOK

Ablakkönyöklő


Építőkémia


Falazóelemek


Hőszigetelés


Kerítés


Kertépítés


Mapei hidegburkolat


Szárazépítés


Tetőablak


Tetőfedés


Puzzle játék

Akciós újság

Kölcsönzés

WEBSHOP

Revco színposta

Baumit fugaszámoló

Telephelyek


EU pályázat

EU pályázat - Winkler Tüzép

Széchenyi pályázat