Login
Keresés eredménye:

Webshop termék találatok


Akciós katalógusÁrlistaEgyéb katalógus


Építőanyag kalkulátorok


Cikkek


Lastminute akciók


SZAKMAI NAP 2020. - DIAMANT HOTEL

Kedves Partnerünk!

Köszönjük, hogy ellátogattál regisztrációs oldalunkra!

Kérjük, az alábbi adataid megadásával jelentkezz a 2020. február 14-én, a dunakiliti Diamant Hotelben megrendezésre kerülő szakmai napunkra:
JELENTKEZÉSI LAP

Adatok
Szeretettel várunk!
A Winkler Tüzép Kft. csapata
***

Regisztrációmmal automatikusan hozzájárulok, hogy a WINKLER - TÜZÉP Kereskedelmi- Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság fenti, személyes adataimat felhasználja, kezelje és tárolja, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy a Winkler Tüzép Kft. részemre a későbbiekben postai úton levelet, elektronikus úton e-mailt, hírlevelet küldjön, a rendezvényen készült fotókat felhasználja, azokat nyilvánosan közzétegye (pl.: közösségi oldal, napilap stb.). A hozzájárulás nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására.


BővebbenADATVÉDELEM

A WINKLER - TÜZÉP Kereskedelmi- Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság adatvédelmi alapelvei

A WINKLER - TÜZÉP Kereskedelmi- Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság nevében ezúton is köszönjük weboldalunkon tett látogatását és cégünk iránti érdeklődését. Előfordulhat, hogy személyes adatokat kérünk Öntől. Az erre vonatkozó kérdések megválaszolása önkéntes. Bármely a WINKLER - TÜZÉP Kereskedelmi- Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság weboldalán megadott személyes adata kizárólag csak az Ön személyes egyedi gondozására, termék és szolgáltatásainkról szóló információk megküldésére kerülnek letárolásra és feldolgozásra. A WINKLER - TÜZÉP Kereskedelmi- Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság biztosítja Önt, hogy az Ön adatait az érvényes személyes adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük.

A WINKLER - TÜZÉP Kereskedelmi- Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság figyelemmel van az Ön magánszférájára

Az Ön privát szférája a személyes adatok feldolgozásakor és minden adat biztonsága számunkra fontos cél, amelyre mi minden esetben tekintettel vagyunk. Személyes adatait, amelyekre a WINKLER - TÜZÉP Kereskedelmi- Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság oldalain tett látogatásakor teszünk szert, bizalmasan és csak a törvényi határozatok szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság egyesületi politikánk részét képezi. A WINKLER - TÜZÉP Kereskedelmi- Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság weboldaláról más ajánlattevők weboldalai is elérhetők, melyekre ezek az adatvédelmi nyilatkozatok nem terjednek ki.

Személyes adatok megszerzése és feldolgozása

További személyes adatokat csak akkor tárolunk, ha Ön ezeket önként pl. egy regisztráció, körkérdés, vagy egy szerződés végrehajtásához adja meg.

Személyes adatok felhasználása, továbbadása és célhoz-kötöttsége

A WINKLER - TÜZÉP Kereskedelmi- Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság az Ön személyes adatait csak a weboldalán adminisztrációs, nyilvántartási célokra használja, csak az ezekhez szükséges mértékben. Az Ön felhatalmazása nélkül az Ön adatait harmadik személynek nem adjuk ki. Biztonság A WINKLER - TÜZÉP Kereskedelmi- Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek, vagy jogosulatlan közzététel ellen védjük. Biztonsági intézkedéseink megfelelnek a műszaki fejlődésnek és azokat folyamatosan javítjuk, korszerűsítjük.

Választási lehetőség

Az Ön adatait arra is fel kívánjuk használni, hogy találkozónkról, hírekről, szolgáltatásainkról értesítsük, és azokról alkalomszerűen megkérdezzük. Természetesen a részvétel ezekben az akciókban önkéntes. Amennyiben ezzel nem ért egyet, mindenkor közölheti ezt velünk, és ezzel az adatokat ennek megfelelően zárolni tudjuk.

WEBSHOP TERMÉK TÍPUSOK

Ablakkönyöklő


Építőkémia


Falazóelemek


Gépek


Hőszigetelés


Kertépítés


Mapei előkészítés


Mapei hidegburkolat


Mapei homlokzat


Mapei szerszám


Mapei vízszigeteles


Szárazépítés


Tetőablak


Tetőfedés


Vakolatok


Vízszigetelés


Akciós újság

TUDÁSTÁR

Műemlék felújítás Baumit NHL termékcsaláddal


Műemlék felújítás Baumit NHL termékcsaláddal
A termékek egy forradalmian új kötőanyagot tartalmaznak, mely akár a víz alatt is megszilárdul.

MEGNÉZEM

GÉPKÖLCSÖNZÉS

WEBSHOP

Telephelyek


EU pályázat

EU pályázat - Winkler Tüzép

Széchenyi pályázat

Feldolgozás folyamatban
kérlek várj...