Login
Keresés eredménye:

Webshop termék találatok


Akciós katalógusÁrlistaEgyéb katalógus


Építőanyag kalkulátorok


Cikkek


Lastminute akciók


Szerepvállalásaink

Röntgengép a Karolina kórháznak

2021-01-14

Egy újabb közösséget szolgáló kezdeményezésben mi is fontosnak tartottuk a részvételt. 2 millió forinttal támogattuk a Karolina kórház röntgengép beszerzését. Szerencsére az ügyet rengeteg további vállalkozás és magánszemély is segítette, amire igazán büszke lehet a város.


Iparos székház átadás 2019

2019-09-20

Szeptember 20-án került sor a felújított székház ünnepélyes felavatására, amelyen jelen volt Nagy István agrárminiszter, a térség országgyűlési képviselője is.

Az összefogás szép példájaként újult meg mára az iparos székház Mosonmagyaróváron. A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület kitartó és következetes munkája eredményeként két éve kapta vissza székházát. Már akkor megfogalmazódott a cél: igazi családi otthont, valódi élettel teli intézményt szeretnének létrehozni. 

A 111 éve alakult egyesület három évtizedig küzdött azért, hogy saját székháza legyen. 1939-ben aztán valóság lett a vágyból, de nem sokáig örülhettek tulajdonuknak, elvették tőlük. 1991-ben aztán a tulajdonjogot visszakapták, de nem vehették birtokba az épületet. A használati jogot csak két éve kapták meg.

 

A székházavatón több száz iparos, szakmát tanuló fiatal jelent meg, de megtisztelték jelenlétükkel az eseményt a megye vezetői, az egyházak képviselői, s jelen volt Mosonmagyaróvár polgármestere is.


I. Levendula Fesztivál Máriakálnok

2019-06-18

2019. június 15-16-án megrendezésre került az I. Levendula Fesztivál. A sport mellett a természet is kiemelt fontosságú számunkra, így ezt a programot is örömmel támogattuk.

Jó látni, hogy már az első alkalom is sok résztvevőt vonzott. 

Ha tehetitek jövőre ne hagyjátok ki.

A fesztivál Facebook elérhetősége:

http://www.facebook.com/kalnokilevendulas/


Szakmai nap 2019

2019-02-06

Szakmai napot szerveztünk, melyen szép számú vendégsereget láthattunk vendégül, a szigetközi Diamant Hotelben. Az évről évre megrendezésre kerülő  rendezvényen több mint 20 vállalkozás közel 80 fővel képviseltette magát. 

Ahol a gyártás, a kereskedelem, és a felhasználás egyszerre van jelen értékes tapasztalatokkal tér haza mindenki. Ezen a változatos napon volt elmélet, és gyakorlat, érdekesség és komoly témák is.

Fontos szempontnak tartottuk, hogy ne erőltetett előadás jelleggel történjen mindez, hanem kötetlen beszélgetéssel adjunk helyet az értékes tapasztalatcserének.

A nap végén mindenki elégedetten térhetett haza.

Köszönjük a résztvevőknek, előadóknak, szervezőknek a sikeres és élménygazdag napot.

 
 

 


IV. Greiner Szigetköz Cross Challenge 2018

2018-05-09

Az idei év sem maradhat el a szigetközi cross challange nélkül. Immár negyedik alkalommal került megrendezésre. Ahogy az előző években is, most is küldtünk csapatot és támogatást is a rendezvényre. 

Adrenalin túltengésben nem volt hiány. Az esemény évről évre jobb. Mi ezután sem fogunk lemaradni róla. Nézd meg a képeket, és jövőre jelentkezz te is :)

A rendezvényről készült összes képet megtalálhatod hivatalos facebook oldalukon:

https://www.facebook.com/pg/szcc.hu/photos/?tab=album&album_id=1730750713674832


III. Greiner Szigetközi Cross Challenge 2017

2017-09-13

Egy újabb kiváló sportesemény melyhez jó szívvel adtuk támogatásunkat. Méltán nevezhetjük akár országos szinten is TOP sport rendezvénynek. Ha szereted az igazán küzdelmes versenyeket, jövőre el ne felejts nevezni. Mi ott leszünk...újra.:)

Néhány kép motivációnak...

A többit a hivatalos facebook oldalon megtaláljátok:

https://www.facebook.com/szcc.hu/ 

 


Karate EB Sopron 2017

2017-05-29

2017. május 26-28-án Sopronban, a Novomatic Arénában került megrendezésre a JSKA Shotokan Karate Európa Bajnokság, melynek sikeres megrendezéséhez mi is anyagi támogatást nyújtottunk.  

A nemzetközi megmérettetés a Soproni Rendészeti Sportegyesület (SRSE) és a JSKA (Japan Shotokan Karate Association) Hungary szervezésében valósult meg. A kontinensviadalon tizenhárom ország 250 versenyzője vett részt. A versenyzők négy küzdőtéren élénk érdeklődés mellett küzdöttek a helyezésekért.

A Soproni RSE versenyzői csapatban és egyéniben is sikert arattak, az éremtáblázaton az előkelő harmadik helyet szerezték meg. Az egyesület legsikeresebb versenyzője Szabó Dorina lett, aki egymaga három aranyat, egy ezüstöt és egy bronzot gyűjtött be az EB folyamán.

Második a képzeletbeli egyesületi ranglétrán Szerelem Nikolett lett egy arany-, három ezüst- és egy bronzéremmel. Harmadik Kiss Flóra egy arany- és két ezüstéremmel.

Bátorfi Dóra és Balla Dániel egy-egy ezüstéremmel, Csonka Boglárka két bronzéremmel, Szabó Zoltán, Róth Máté és Vörös Dorina egy-egy bronzéremmel lettek gazdagabbak.

 

 


Golsi vásár 2016

2016-08-26

Ausztriában a golsi vásár ismét nagyszerű volt. Egyre bővül, egyre nagyobb érdeklődést vált ki. Mi pedig természetesen nem akartunk róla most sem lemaradni, hisz lassan 10 éve résztvevők vagyunk.


Szigetköz Minimaraton 2016

2016-05-25

Idén is megrendezésre került a Szigetköz Minimaraton. Szokásunkhoz híven most is támogattuk eme jeles eseményt.

Mindenki kellemesen elfáradt, ki ki a maga kategóriájában indulva. Aki idén nem próbálta jövőre ne felejtsen sorba állni a versenyre jelentkezésnél. Nemtől és kortól függetlenül mindenkinek ajánljuk. :)

A teljes képgaléria megtekinthető:

http://struccfutoklub.hu/index.php?option=com_oziogallery3&view=nano&Itemid=151#nanogallery/nanoGallery/0

 


Greiner Szigetközi Cross Challenge 2016

2016-05-11

Greiner Szigetközi Cross Challenge 2016

Idén II. alkalommal került megrendezésre ez a kiváló sportesemény. Testet lelket felrázó igazi kihívás minden sportszerető számára.

Amellett hogy az ilyen rendezvények támogatásában mindig részt veszünk, egy küldöttséget is indítottunk. A csapat minden próbát kiállt, méltán vagyunk büszkék rájuk.

Minden sportot kedvelőnek aki eddig nem tudott róla, vagy hezitált a részvételen bátran ajánljuk figyelmébe. Minden bizonnyal a jövő évben is megrendezésre kerül az esemény.

A szervezők hivatalos honlapja:

http://szcc.hu/about.php

Az idei verseny erdményei:

http://www.evochip.hu/verseny/Szigetk%C3%B6zi_Cross_Challenge_Greiner_2016/814

 


Szabadtéri színház - győrsövényházi Waldorf óvoda és iskola

2016-01-15

Az Ybl Miklós Egyetem hallgatóinak tervezésével és a Winkler Tüzép Kft támogatásával 2015 nyarán a győrsövényházi Waldorf óvoda és iskola számára elkészült egy szabadtéri színház a hozzá tartozó színpaddal. Ahol a gyerekek büszkén mutathatták be színdarabjaikat a természetben. 

Waldorf szemlélettel a fák között az erdőben valósult meg egy lebegő 60 m2-es színpad. A színház nagyjából 400 ember befogadására alkalmas. 

Örülünk, hogy a megvalósult projekten keresztül mind az egyetemi hallgatókat mind a győrsövényházi Waldorf óvodát és iskolát is támogatni tudtuk. További sok szerencsét kívánunk minden ilyen hasznos tevékenységhez.


Faipari telephely kialakítása

2015-09-29

2015.09.29.


II. Szigetközi Sárkányhajó Fesztivál

2015-06-28

Jó kis rendezvény volt, hatalmas küzdelmekkel. Aki teheti látogassa az ilyen eseményeket. Gyereknek felnőttnek kitűnő kikapcsolódás.
Mi is ott voltunk, és jó élményekkel jöttünk haza.


Faipari telephely kialakítása

2014-12-03

2014.12.03


WEBSHOP TERMÉK TÍPUSOK

Ablakkönyöklő


Építőkémia


Falazóelemek


Gépek


Hidegburkolás


Hőszigetelés


Kertépítés


Mapei előkészítés


Mapei hidegburkolat


Mapei homlokzat


Mapei szerszám


Mapei vízszigeteles


Szárazépítés


Tetőablak


Tetőfedés


Vakolatok


Vízszigetelés


KÖLCSÖNZÉS

Bramac árjegyzék 2024

Bramac árjegyzék 2024

Kattints és vásárolj közvetlenül a katalógusból!

Megnézem

Semmelrock tavaszi akció 2024

Semmelrock tavaszi akció 2024

Kattints és vásárolj közvetlenül a katalógusból!

Megnézem

Tondach árjegyzék 2024

Tondach árjegyzék 2024

Kattints és vásárolj közvetlenül a katalógusból!

Megnézem

Terrán árlista 2024

Terrán árlista 2024

Kattints és vásárolj közvetlenül a katalógusból!

Megnézem

Frühwald tavaszi akció 2024

Frühwald tavaszi akció 2024

Kattints és vásárolj közvetlenül a katalógusból!

Megnézem

Leier tavaszi akció 2024

Leier tavaszi akció 2024

Kattints és vásárolj közvetlenül a katalógusból!

Megnézem

Winkler tüzép akcios újság 2023 tavasz

Winkler tüzép akcios újság 2023 tavasz

Kattints és vásárolj közvetlenül a katalógusból!

Megnézem

Velux MHL hővédő roló 1000 Ft-ért

Velux MHL hővédő roló 1000 Ft-ért

Vásárolj Velux ablakot május 28-ig, és igényelj 1000 Ft-ért hővédő rolót hozzá.

Megnézem

WEBSHOP

Telephelyek


EU pályázat

EU pályázat - Winkler Tüzép

Széchenyi pályázat

Széchenyi pályázat

Feldolgozás folyamatban
kérlek várj...